Inschrijvingen

Iedereen heeft gedurende de maand september tweemaal de kans om te komen proberen bij KLJ Oostham. Zo kun je nog een tweede keer terug komen mocht je de eerste keer niet 100% overtuigd zijn van onze mega leuke activiteiten zonder hiervoor al lidgeld te moeten betalen. 

Tijdens de eerste activiteit zul je als ouder een papier ontvangen dat je moet invullen zodat we alle informatie ter beschikking hebben om de inschrijving af te ronden. Vervolgens zullen we jou dan meedelen welk bedrag je moet betalen. Dit kan zowel via de klassieke overschrijving of ter plaatse met Mobile Banking

Het lidgeld voor een heel KLJ-jaar kost €30 voor het 1ste lid en €15 voor de daaropvolgende leden die hetzelfde adres delen.

Print het INSCHRIJVINGSFORMULIER uit en bezorg het ingevuld aan onze secretaris of stuur het elektronische ingevulde formulier door naar info@kljoostham.be

OPGELET! Al onze leden moeten vóór 13 oktober geregistreerd zijn bij KLJ Nationaal, daarom vragen wij jullie om dit zo snel mogelijk in orde te maken. Op die manier heeft onze secretaris voldoende tijd om iedereen in te schrijven. Ben je doorheen het werkjaar gestart met KLJ? Dan geldt deze deadline uiteraard niet.

Van het kampgeld kun je een fiscaal attest krijgen voor de belastingaangifte voor de kinderen die onder de 12 jaar zijn gedurende de deelname aan het kamp.

Voor meer info over waarvoor we jullie data gebruiken verwijzen we je graag door naar onze privacyverklaring.